nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ere-Nipkowschijf voor André van Duin, Luizenmoeder genomineerd voor Nipkowschijf

André van Duin krijg een ere-Nipkowschijf voor zijn tv-oeuvre van André van Duin. Dit maakte de jury vanavond bekend.

Van Duin wordt geprezen om zijn jarenlange vakmanschap, zijn veelzijdigheid en het feit dat hij zichzelf opnieuw lijkt te hebben uitgevonden. Zo was hij afgelopen te zien als presentator van ‘Heel Holland Bakt’ en acteur in de tv-serie ‘Hendrik Groen’.

Daarnaast maakte de jury ook de nominaties bekend voor de Nipkowschijf, de prijs voor het beste televisieprogramma. Genomineerd zijn de tv-komedie ‘De Luizenmoeder’ (AVROTROS) en de series ‘Ersin in wonderland’ (VPRO) en ‘In het spoor van IS’ (BNNVARA).

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.