nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Jo Koy komt naar Nederland en België

De Filipijns-Amerikaanse komiek Jo Koy komt naar België: op 7 oktober staat hij met zijn The Break The Mold Tour in de Arenbergschouwburg in Antwerpen en op 9 oktober in De Meervaart in Amsterdam.

Jo Koy legde al een impressionant parcours af sinds hij jaren geleden voor de eerste keer op een podium stapte van een koffiebar in Las Vegas. Als één van de toppers uit de hedendaagse stand-up comedywereld verkoopt hij vlotjes zalen en clubs verspreid over de hele wereld uit. Zijn explosieve en aanstekelijke energie zet elk podium in vuur en vlam. Koy haalt het meeste van zijn inspiratie uit zijn onmiddellijke omgeving: familie. Vooral zijn zoon durft als eens de hoofdrol te krijgen in verschillende moppen, wat uiteraard zorgt voor universele herkenbaarheid en hilariteit bij het publiek.

In 2005 kreeg hij de eer en het genoegen om bij ‘The Tonight Show’ van Jay Leno het beste van zichzelf te geven. Op die manier werd hij trouwens een van de enige comedians ooit die daar een staande ovatie kreeg. Ondertussen bracht hij al twee enthousiast onthaalde shows uit op Comedy Central (Dont Make Him Angry) en (Lights Out) en in 2017 verscheen als Netflix Original ‘Jo Koy: Live from Seattle’.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan.
www.arenbergschouwburg.com
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...