nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Herman van Veen, Kamal Kharmach, Guga Baùl, Jandino Asporaat

Op 10 en 17 juni zendt Andermans Veren de hommage aan Herman van Veen op het Amsterdams Kleinkunst Festival uit. Deze hommage vond plaats op 26 maart in het De la Mar Theater in Amsterdam en wordt in 2 delen uitgezonden (zondagochtend van 10u00 tot 11u00, NPO Radio 5).

Kamal Kharmach en Guga Baùl gaan meewerken aan het Radio 2 (BE) gelegenheidsprogramma ‘F.C. Niels en Wiels’, waarin acteur/zanger Niels Destadsbader en pianist Miguel Wiels (bekend van o.a. De Kwis) radio maken rond de voetbalmatchen van de Belgen op het WK voetbal in Rusland. Kamal Kharmach beantwoordt WK-vragen van luisteraars, Guga Baùl zorgt voor imitaties. ‘F.C. Niels en Wiels’ wordt uitgezonden op 18, 23 en 28 juni. Indien de Belgen zich plaatsen voor de volgende ronde(s), volgen er nog uitzendingen.
www.radio2.be

Jandino Asporaat is komend seizoen minder op tv te zien. Zo wordt zijn presentatie van ‘Dance Dance Dance’ overgenomen door Wendy van Dijk. Asporaat wil zich meer richten op produceren met zijn productiehuis ‘Het huis van Asporaat’. Daarbij blijft hij ‘content’ ontwikkelen voor RTL, maar heeft hij ook de mogelijkheid om te presenteren voor andere zenders. Komend seizoen is Asporaat in ieder geval wel in de theaters te zien met de theaterkomedie ‘Judeska in de TBS-kliniek’.

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...