nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op ValkhofTheaterAvenue Nijmegen

Van vrijdag 22 t.e.m. zondag 24 juni vindt de vierde editie plaats van het Nijmeegse ValkhofTheaterAvenue, het jongere zusje van SonsbeekTheaterAvenue in Arnhem. Het is een driedaagse festival met theater, dans, muziek én cabaret dat plaatsvindt in het Valkhof Park in Nijmegen.

Op het ValkhofTheaterAvenue kan je gaan kijken naar o.a. Op Sterk Water met hun Op Sterk Water Zomer Bingoshow, Hella de Boer (winnares jury en publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017), improvisatiezanger Iwan Dam en Raymon Rodenburg.

Meer info:
www.valkhoftheateravenue.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...