www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Nigel Williams, Gerard Cox, Zjef Vanuytsel, De Rechtvaardige Rechters

Nigel Williams is gestopt met grote theatershows, maar op 10 juni staat hij toch in de Arenbergschouwburg in Antwerpen met de avondvullende voorstelling “Tijdens De Rust”, waarin hij stilstaat bij de eerste maanden van 2018.
Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

Gerard Cox gaat meewerken aan het door Jamai Loman gepresenteerde reisprogramma ‘Beter laat dan nooit’. Hierin reist Jamai samen met Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barrie Stevens en Peter Faber naar Zuid-Amerika. ‘Beter laat dan nooit’ is volgend seizoen te zien op RTL 4.

De in 2015 overleden Vlaamse kleinkunstzanger Zjef Vanuytsel zal nu zondag in zijn gemeente Huldenberg tot ereburger benoemd worden.

Op 4 juni vinden er opnieuw opnames plaats van het satirische radioprogramma De Rechtvaardige Rechters in het Radiohuis in Gent. Panelleden zijn o.a. Els De Schepper en Sven De Ridder. Toegang is gratis, reserveren is wel noodzakelijk.
www.radio2.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...