www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jochem Myjer, Kiki Schippers, Nele Goossens, Vitalski

Jochem Myjer in het museum. Meerdere bezoekers aan de voorstelling met levensechte beelden van Duane Hanson in de Kunsthal viel de gelijkenis van één van de beelden met Jochem Myjer al op. Daarop daagde de Kunsthal Myjer uit voor een lookalike wedstrijdje. (Myjer zit rechts trouwens)

Kiki Schippers heeft voor de Tilburgse zangeres Katrien Verheijden een aantal liedjes van Janis Ian vertaald. Het via crowdfunding tot stand gekomen album ‘Echo’s in mijn hoofd’ is nu verkrijgbaar in de winkel en ook te vinden op Spotify.
Spotify ‘Echo’s in mijn hoofd’

Nele Goossens zal de rol van Gina Divina gaan vertolken in de musical “De zoete smaak der zonde” over het leven van de Vlaamse charmezanger Guido Belcanto. De musical is vanaf het najaar te zien in Vlaanderen. Regisseur is Vitalski.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.