www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Meester – Gezel: ervaren cabaretiers coachen (oud-)studenten Koningstheateracademie

Komend seizoen programmeert de Verkadefabriek in Den Bosch de voorstelling ‘Meester – Gezel’. Overdag werken met (oud-)studenten van de Koningstheateracademie en ’s avonds mag publiek erbij om het resultaat te zien en om van De Meester zelf te horen hoe zijn aanpak is. Daarvan geeft hij voorbeelden en waar nodig grijpt hij ook in tijdens de presentaties.

Op 30 oktober 2018 is de Meester Richard Groenendijk. Hij kan acteren, typeren, vertellen, zingen en nog veel meer. Zo veelzijdig als De Meester, zijn Groenendijks Gezellen dat ook? Op 4 juni 2019 volgen Kommil Foo en op 8 juni Peter Heerschop en Viggo Waas van cabaretgroep NUHR.

Voor meer info en kaarten:
30 okt 2018: Richard Groenendijk
4 juni 2018: Kommil Foo
8 juni 2018: Peter Heerschop, Viggo Waas

foto: Roy Beusker

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.