nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Regionale Vlaamse tv-zenders organiseren Zomervertellingen

Verschillende regionale tv-zenders in Vlaanderen (TVL, ATV, TV Oost) organiseren deze zomer Zomervertellingen en dit samenwerking met een plaatselijke brouwerij.

Op verschillende avonden in juli en augustus zal een comedian op een openluchtlocatie het publiek entertainen met boeiende verhalen. Bij slecht weer wordt er wel een binnenlocatie voorzien.

Voor de regio Limburg zijn dit: Nigel Williams (4 juli, Houthalen-Helchteren, Bert Gabriëls (11 juli, Riemst), Vitalski (18 juli, Hechtel-Eksel), Jeron Dewulf (25 juli, Lanaken) Nele Goossens (1 augustus, Kinrooi), Joost Van Hyfte (8 augustus, Bilzen), Thomas Smith (15 augustus, Kortessem), Bas Birker (22 augustus, Meeuwen-Gruitrode) en Bert Kruismans (30 augustus, Hamont-Achel)

Voor de regio Oost-Vlaanderen zijn dit: Bert Gabriëls (5 juli, Buggenhout), Nigel Williams (12 juli, Lebbeke), Vitalksi (19 juli, Ninove), Rob Vanoudenhoven (26 juli, Aalst), Thomas Smith (2 augustus, Erpe-Mere), Bas Birker (16 augustus, Stekene) en Veerle Malschaert (30 augustus, Waasmunster).

Voor de regio Antwerpen zijn dit: Johan Petit (2 juli, Merksem), Nigel Williams (9 juli, Hemiksem), Nele Goossens (16 juli, Kalmthout), Bas Birker (23 juli, Zoersel), Veerle Malschaert (30 juli, Stabroek), Raf Coppens (6 augustus, Rumst), Nigel Williams (13 augustus, Brecht), Johan Petit (20 augustus, Lint) en Thomas Smith (30 augustus, Borgerhout).

Toegang en een biertje zijn gratis. Wel wordt er gevraagd om je eigen stoeltje mee te brengen.

Meer info:
TVL vertellingen
TV Oost Zomervertellingen
ATV Vertellingen

De Antwerpse regionale zender RTV organiseert in samenwerking met de krant Gazet van Antwerpen een gelijkaardig concept, Verklapt, waarover we al eerder berichtten.

foto: Flappie

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...