www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Alex Agnew, Toon Hermans, Joke Bruijs

Diablo Blvd, de heavy metalband rond frontman Alex Agnew houdt ermee op. Op 10 december spelen ze hun allerlaatste concert.

We berichtten reeds eerder over de Kulturele Amateur Manifestatie in Breda, die dit jaar in het teken van de liedjes van Toon Hermans zou staan. Daarom zochten ze amateur zangers/zangeressen/zanggroepen uit Breda en omgeving voor hun auditiedag op 23 juni. De geselecteerden zouden zaterdag 15 september in het Chassé Theater liedjes van Toon gaan zingen, begeleid door oud-muzikanten van Toon. Wegens onvoldoende belangstelling zag de organisatie zich helaas genoodzaakt om de auditiedag te schrappen en werd besloten om verder niets meer rond dit TOON-project te doen. Eerdere berichtgeving Zwartekat:
www.zwartekat.nl

Joke Bruijs gaat de rol van hoerenmadam Greet vertolken in de musical Bosshardt & Beatrix. Deze productie gaat het bezoek van Beatrix aan de Amsterdamse Wallen in 1965, waar ze onder leiding van majoor Bosshardt kennismaakte met de rosse buurt en de problemen daar.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...