nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Climate Comedy Night

Op dinsdag 23 oktober 2018 organiseert Stichting HIER klimaatbureau de tweede Climate Comedy Night in de Stadsschouwburg Utrecht. Met medewerking van o.a. Arjen Lubach, Hans Dorrestijn, Dominee Gremdaat, Rene van Meurs, Kasper van der Laan en Lucky Fonz III. Zij drijven de spot met windmolens, boomknuffelaars, vijftigers met zonnepanelen, vegans en groene gekkies.

De Stichting HIER klimaatbureau wil hiermee een dag in het jaar creëren waarin luchtigheid wordt gebracht in een complex probleem. Om daarna, of je nu professioneel met het klimaat bezig bent of er alleen thuis mee te maken hebt, met goede moed en volle kracht te werken aan de oplossing.

Meer info en tickets:
Climate Comedy Night

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...