nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afgelasting optredens HUN

De avondvullende optredens van het duo ‘HUN’ tot en met december 2018 zijn afgelast ivm gezondheidsredenen.

HUN bestaat uit Sabine Krol en Charlotte de Vries. Dit seizoen zouden ze aan hun nieuwe voorstelling ‘Alles is wel’ werken, maar helaas is dat momenteel niet mogelijk. Voorstellingen tot en met december 2018 zullen worden omgeboekt of gecancelled. De tour vanaf januari 2018 blijft voorlopig staan. Ook zullen een aantal dubbeloptredens blijven staan, waar dan bestaand materiaal afgewisseld met nieuw try-out materiaal zal worden gespeeld.

foto: Annemieke van der Togt

Categorie: Afgelasting | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon