www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Op Sterk Water

Op Sterk Water sluit zich aan bij TVB Theater.

Het improvisatiegezelschap Op Sterk Water brengt stand up, cabaret, toneel en muziek samen en heeft geen vast programma. Uit publiekssuggesties wordt een opera of musical geïmproviseerd, een Shakespeare-drama of een Jerry Springer-show. De eenmalige scènes zijn actueel, inventief en vooral grappig.

TVB Theater zal vanaf theaterseizoen 2019/2020 de verkoop van de theatervoorstellingen voor hun rekening nemen. Daarnaast zal TVB ook het management van Op Sterk Water verzorgen. De tournee van de huidige voorstelling ‘Hotel’ wordt zakelijk afgehandeld door Senf theaterpartners.

In 2019/2020 komt Op Sterk Water met een nieuwe theatervoorstelling die als thema ‘In space’ heeft gekregen.

Categorie: Transfernieuws | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...