nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Bert Gabriëls, Martijn Koning, Pieter Derks, enquete theaterbezoek

Bert Gabriëls doet als ambassadeur mee aan de De Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Deze wandeling op zondag 30 september is een sponsortocht om mensen op de vlucht te steunen. Je kan Bert nog sponsoren via onderstaande link:
www.refugeewalk.be/project/15978

Op 3 november start op RTL4 de nieuwe komische taalquiz ‘Praat Nederlands Met Me’ op RTL4. Gepresenteerd door Art Rooijakkers strijden drie teams tegen elkaar in zes verschillende rondes. Elke team heeft een teamcaptain, waarbij Martijn Koning en Pieter Derks elkaar afwisselen. De andere teamcaptans zijn Georgina Verbaan en Jeroom Snelders.

Patrick Deters, o.a. mede-oprichter Cabagenda en -organisator van de Zwartekatdag, heeft een enquete uitgezet vor het gebruik van (digitale) media voor en advies door theatersbezoekers. Zouden jullie hieraan mee kunnen werken? Duurt nog geen 6 minuten.
enquete

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.