www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Verplaatsing voorstellingen Louise Korthals

Deze maand begon Louise Korthals met de try-outs van ‘Alles is er’. Vanwege de komst van haar tweede kind zal ze haar nieuwe theaterprogramma tot begin februari spelen. Overige voorstellingen worden geannuleerd of verplaatst, om in september 2019 de draad weer op te pakken.

Korthals speelde haar laatste solovoorstelling ‘Zonder voorbehoud’ in januari 2016, waarna ze haar eerste kind kreeg. In het seizoen 2017-2018 maakte ze de oudejaarsconference ‘Omdat we het waard zijn’ met Dolf Jansen. Haar nieuwe voorstelling ‘Alles is er’ gaat op 30 november in premiere.
speellijst

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.