nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Freek de Jonge, Ticketmaster, cabaretiers op tv

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: verslagen van de expositie van Freek en Hella de Jonge, over de dubieuze praktijken van Ticketmaster en over cabaretiers op tv.

Verslagen van de expositie van Freek en Hella de Jonge in het Groninger Museum.
Trouw: “Freek en Hella de Jonge stellen zichzelf tentoon.”
24 sept 2018 (blendle)
AD: “Stap in de wereld van Freek en Hella.”
24 sept 2018 (blendle)

Ticketmaster laat niet alleen woekerprijzen door handelaren toe, maar faciliteert het zelfs met speciale software, meldt de Canadese omroep CBC op basis van undercoveronderzoek. NOS: “Ticketmaster helpt doorverkopers rijk te worden”
20 sept 2018

Gidi Heesakkers over cabaretiers op televisie. Haar laatste tv-recensie, omdat ze voor de Volkskrant gaat schrijven over wat cabaretiers en comedians op het podium doen: “Op papier slaat stand-up sneller dood dan tegen de muren van een tv-studio. Maar het scheelt niet veel”. Daarmee krijgt de Volkskrant weer twee cabaretrecensenten.
20 sept 2018

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.

Categorie: In de media | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.