nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Peter van de Witte, Philippe Geubels, Bram Vermeulen

Peter van de Witte (ex-Droog Brood) heeft de muziek geschreven voor de musical ‘Marvellous, de Superhelden Saga Musical Happening’, een muzikale ode aan het superheldengenre. De musical loopt vanaf volgend jaar in de Nederlandse theaters.

Eerder was aangekondigd dat Philippe Geubels dit jaar zou passen om in de jury van De Slimste Mens (BE) te zetelen wegens een te volle werkagenda: hij werkt aan zijn fictiereeks Geub, hervat hij zijn theatershow Bedankt voor alles en gaat ook de nieuwe panelquiz ‘Is er een dokter in de zaal?’ maken. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan en uiteindelijk heeft Geubels toch enkele gaatjes in zijn agenda gevonden, waardoor hij een tweetal keer jurylid voor de populaire tv-quiz zal zijn.

Katarina Vermeulen, dochter van Bram, trekt de komende weken langs de Vlaamse theaters samen met de Vlaamse kleinkunstzanger Wigbert, Charles Nagtzaam (Frank Boeijen band) en Serge Feys (Arno/TC Matic) met het programma ‘Vriend of Vijand’. Hierin brengen zij muziek uit Vermeulen’s album ‘Oorlog aan den Oorlog’ en theaterprogramma ‘Mannen Maken Oorlog’. Vlaams oorlogsverslaggever Rudi Vranckx verweeft zijn persoonlijke oorlogservaringen en -beelden tussen de songs door. Het programma herdenkt hiermee het einde van de Eerste Wereldoorlog 100 jaar geleden.
Meer info en speeldata:
Vriend of Vijand

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...