nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Janneke de Bijl, Krimpenerwaard Cabaret Festival, Astrid Nijgh

Cabaretiere Janneke de Bijl heeft een contract getekend bij uitgeverij Nijgh en Van Ditmar voor de uitgave van haar blogteksten. De uitgeverij op Facebook: “De pogingen tot optimisme die ze nu al onderneemt in haar blogposts worden één groot grijsgallig optimistisch geheel.”

Op 27 oktober is de finale van het Krimpenerwaard Cabaret Festival in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. De finalisten zijn: Henk van Huisstede, Arjan Evertz en Paul Westra. ZIj strijden om de jury- en publieksprijs.

Astrid Nijgh gaat een korte theatertournee maken, die “Door de overlevenden” zal heten: samen met met Stoomboot (winnaar Nekka-Wedstrijd 2011) en Lennaert Maes (Lenny & de Wespen) brengt ze een ode aan overleden zangers uit Vlaanderen en Nederland – denk hierbij aan Ramses Shaffy, Bram Vermeulen, Zjef Vanuytsel en Louis Neefs.
Meer info en data:
Door de overlevenden

Categorie: Divers, Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.