www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ashton Brothers’ Ashtonia gaat op reis

Ashtonia – het avondvullende spektakel van de Ashton Brothers – komt terug en gaat in 2019 op reis. Van mei tot en met juli zal de karavaan neerstrijken in het Klokgebouw in Eindhoven, het Zwitsal Terrein in Apeldoorn, en tot slot de achtertuin van Slot Zeist. De kaartverkoop voor een avond vol acrobatiek, magie, onzin en eten is gestart.

In 2017 ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans voor het eerst tijdelijk het theater in voor hun eigen land, met een combinatie van circus en cabaret, een uitgebreid randprogramma en kraampjes en foodtrucks. De meest recente editie trok naar verluidt zo’n 40.000 bezoekers.

Reisschema Ashtonia 2019
Eindhoven ­Klokgebouw gelegen aan Strijp S
vrijdag 3 t/m zondag 19 mei 2019

Apeldoorn ­ Zwitsel Terrein
vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni 2019

Zeist ­ Slot Zeist
vrijdag 21 juni t/m zondag 14 juli 2019

Kaarten zijn te koop vanaf € 47,50 via:
www.ashtonia.nl

foto: Coert Buiting

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.