nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eddie Izzard opnieuw naar België

Eddie Izzard speelt Eddie Izzard zijn nieuwe show ‘Wunderbar’ op 23 april in Stadsschouwburg Antwerpen en op 24 april in Cirque Royal Brussel.

“Vijf jaar na zijn laatste comedytournee met ‘Force Majeure’, die op zich al geschiedenis schreef door in 45 landen, 50 Amerikaanse staten én in 4 talen te worden gespeeld, wat het de meest uitgebreide comedyshow ooit maakte, keert Izzard terug naar zijn roots. Met een compleet nieuwe, en zeer persoonlijke, show. In het verlengde van zijn unieke en surreële kijk op het leven, liefde en geschiedenis. Van zijn ‘theory of the universe’.

‘Wunderbar’ zag het levenslicht in La Nouvelle Seine, een drijvend theater op de Parijse Seine. Daar begon Izzard aan de nieuwe show in het Frans te improviseren. Daarna stak hij er de grens mee over, en schreef hij in het Duitse Berlijn eraan verder. Na de afgelopen maanden in het Engels verder te polijsten, is Izzard klaar om ‘Wunderbar’ met de wereld te delen. Al zal hij natuurlijk altijd de taal van zijn fans spreken in elk land!”

De kaartverkoop is gestart.
www.teleticketservice.com

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.