nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Kemper, Jan Rot, Kees van Kooten, Urbanus

NPO Radio 1 presenteert zaterdag 15 december de 28ste editie van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Philip Freriks leest het dictee voor en Frits Spits presenteert de uitzending. Onder de BN-ers die zullen meedoen zijn Richard Kemper en Jan Rot.

Op 1 december is Kees van Kooten bij Paagman (vestiging Fred) in Den Haag te gast tussen 10u00 en 16u00. Ieder heel uur zal hij een korte voordracht doen en aansluitend 20 minuten zijn nieuwe boek Sterk verdund signeren.

Urbanus heeft kerstkaarten ontworpen ten voordele van De Warmste Week, de actie van radiozender Studio Brussel, waarbij geld wordt ingezameld voor allerlei goede doelen. De opbrengst van deze kaarten gaat naar Hachiko, een organisatie die golden retrievers opleidt om mensen met een beperking of aandoening te begeleiden. De kerstkaarten kunnen via onderstaande link besteld worden.
www.dewarmsteweek.stubru.be

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.