nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Cabaretduo Waterkonijnen krijgt tv-programma bij OPEN Rotterdam

Het cabaretduo Waterkonijnen, dat bestaat uit Ismail Aghzanay en Muhsin Abdulwahab, gaat binnenkort een eigen tv-programma bij OPEN Rotterdam krijgen.

Aghzanay en Abdulwahab leerden mekaar kennen doordat ze elkaar vaak tegen kwamen bij de bioscoop bij de Rotterdamse Kuip. Het klikte tussen beide heren en ze begonnen samen cabaret te maken. Ze hadden geen repetitieruimte, dus repeteerden ze bij het water vlakbij de Kuip. Onlangs stonden ze nog in de finale van Cameretten.

Voor OPEN Rotterdam gaan ze de vijfdelige serie ‘Waterkonijnen op Pad’ maken. De mannen gaan op pad met kinderen, omdat zij te veel binnen zitten. Met deze kinderen gaan ze in iedere aflevering een spectaculaire activiteit doen.

‘Waterkonijnen op Pad’ wordt uitgezonden vanaf 30 april.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...