nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Jack Spijkerman werkt aan een nieuwe comedyserie

Jack Spijkerman werkt aan een nieuwe comedyserie, zo vertelde hij in de podcast ‘Ik was Jou’ van van Owen Schumacher. Spijkerman doet dit samen met Jeroen van Merwijk, Viggo Waas, Erik van Muiswinkel en Peter Heerschop met wie hij eerder samenwerkte bij Kopspijkers.

De comedyserie draait om oude cabaretiers in een hospice, een idee van Jeroen van Merwijk. Alles bevindt zich nog in de brainstorm-fase. Zo is het onduidelijk of de cabaretiers zichzelf gaan spelen en of Spijkerman zelf erin te zien zal zijn.

Er is al interesse getoond van diverse zenders, maar vooralsnog houden Spijkerman en co de boot af.
Ik was Jou met Jack Spijkerman

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...