nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lachfestival in Houthalen-Helchteren (BE)

Van 3 t.e.m. 6 juli organiseert de Vlaamse gemeente Houthalen-Helchteren de 32ste editie van het Lachfestival.

Dit is een gratis vierdaags humorfestival waarin circus en comedy de hoofdrol spelen.

Het festival begint op 3 juli met een optreden van Gili. Op 4 juli is het tijd voor kinderen en senioren: in de namiddag is er een voorstelling van Mister Balloon, ’s avonds treden tonprater Roger Schepers en Walter Baele op voor senioren (en niet-senioren). 5 juli is er een kindercircusshow.

Het festival wordt afgesloten op 6 juli met een Comedycarrousel: tijdens de 3-uur durende slotshow vergezelt host Soe Nsuki het publiek doorheen optredens van Ann Helena Kenis, Jeron Dewulf, Bert Kruismans, Ygor uit Poperinge, Dirk Denoyelle en Jens Dendoncker.

Meer info:
Lachfestival

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...