nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tekst Zoekt Muziek-albumpresentatie met o.a. Johan Hoogeboom en Mylou Frencken

Tekstdichter Wietske Loebis schrijft wekelijks liedteksten die op zoek zijn naar muziek en zang. Wekelijks post zij nieuwe teksten op Facebook, Instagram en LinkedIn, in de hoop muzikanten en zangers te vinden die er een lied van willen maken. Youp van ’t Hek, Jenny Arean, Johan Hoogeboom, Lucretia van der Vloot, Ruud Bos, Mylou Frencken, Arnoud Breitbarth, Sjors van der Panne en vele anderen gingen met haar teksten aan de slag.

Na een geldinzameling via Voordekunst.nl is er een verzamelalbum en boek tot stand gekomen. Dit wordt op 1 september gepresenteerd in Paradiso Amsterdam.

Naast de boek- en albumpresentatie, waarbij veel van de nummers live ten gehore worden gebracht, vindt er een panelgesprek plaats o.l.v. Wietske Loebis met drie grootmeesters van het Nederlandse theaterlied: Jan Boerstoel, George Groot en Ivo de Wijs. Vanaf eind jaren ’60 tot nu zijn zij samen verantwoordelijk voor een groot deel van het Nederlandse theaterliedrepertoire. Daarnaast zijn er nog optredens van o.a. Johan Hoogeboom, Lucretia van der Vloot, Mylou Frencken, Arie van der Wulp en Bas Marée.

Meer info en tickets:
www.paradiso.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...