nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Muzikale Helden in De Kleine Komedie

Van woensdag 11 t.e.m. zaterdag 14 september presenteert De Kleine Komedie al voor de elfde keer de concertreeks Muzikale Helden. Dit jaar met Niels van der Laan, Kine Handlykken (van het duo Maartje en Kine), Thijs Boontjes, AWKWARD i, Vincent Bergsma, VanWyck en Marlijn Weerdenburg. Leo Blokhuis is opnieuw het muzikale geweten waarbij hij de liedjes vakkundig omlijst met verrassende anekdotes.

In Muzikale Helden gaan de singer/songwriters en kleinkunstenaars van nu aan het werk met hun eigen helden en geven ons een kijkje in hun muzikale keuken. Ze vertolken de nummers die ze zelf grijs gedraaid hebben, liedjes die hun muzieksmaak kleur geven en waardoor zij hun eigen stijl hebben ontwikkeld. Het zijn de nummers die je niet bij hen verwacht of juist de liedjes van muzikanten die zij zó bewonderen, dat er durf voor nodig is ze zelf voor publiek te zingen. Ze brengen hun favoriete nummers in een eigen uitvoering en ze vertellen hun persoonlijke herinneringen die bij die nummers horen. Aangevuld met de verhalen van Leo Blokhuis komt een breed beeld tot leven van de popgeschiedenis en van de inspiratiebronnen van deze succesvolle zangers en zangeressen.

Muzikale Helden is een productie van De Kleine Komedie. Geregisseerd door Dick Hauser en muzikaal ondersteund door een band onder leiding van Jan Robijns, met Wouter Planteijdt, Martijn Bosman en Reyer Zwart.

Meer info:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...