www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Wietske Loebis – concert op 1 september in Paradiso Noord

We schreven al eerder over Tekst Zoekt Muziek, het boek en album van Wietske Loebis. Zij schrijft wekelijks liedteksten die op zoek zijn naar muziek en zang.

Wekelijks post zij nieuwe teksten op Facebook, Instagram en LinkedIn, in de hoop muzikanten en zangers te vinden die er een lied van willen maken. Youp van ’t Hek, Jenny Arean, Johan Hoogeboom, Lucretia van der Vloot, Ruud Bos, Mylou Frencken, Arnoud Breitbarth, Sjors van der Panne en vele anderen gingen met haar teksten aan de slag.

Na een geldinzameling via Voordekunst.nl is dit verzamelalbum en boek tot stand gekomen en het wordt op 1 september gepresenteerd in Paradiso Noord Amsterdam, om 15.00 uur. Met live optredens van Lucretia van der Vloot, Johan Hoogeboom, Mylou Frencken, Bas Marée, Eva Zwaving, Vera Marijt, David Vos, Liekje Welten, Mattijs Verhallen en vele anderen. Ook voert Wietske een gesprek met dichtende, lichtende voorbeelden Ivo de Wijs, Jan Boerstoel en George Groot. Reserveren kan via:
www.paradiso.nl

Eerdere berichtgeving op Zwartekat:
www.zwartekat.nl/tekst-zoekt-muziek-albumpresentatie

Tekst Zoekt Muziek kost €21,95 en is verkrijgbaar via de boekhandel of online winkels. Je kan het ook bestellen via de website van Wietske Loebis.
www.wietskeloebis.nl

Categorie: Extra voorstelling, Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...