Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Theo Maassen, Leo Alkemade, Edson da Graça, Najib Amhali, Alex Klaasen

Theo Maassen werd voor zijn regiedebuut ‘Billy’ bekroond bij de Seoul Drama Awards, het equivalent van de Aziatische Oscars: de film heeft een Golden Bird Prize gewonnen in de categorie tv-films.

Leo Alkemade werkt aan een eigen speelfilm, ‘Çhampagne’. Hij schreef zelf het script en neemt een van de hoofdrollen voor zijn rekening. De opnamen staan gepland voor de zomer van 2020. De film gaat over een vader en zoon die samen naar Frankrijk gaan om goede champagne te kopen. De opnames zouden volgende zomer beginnen.

Edson da Graça gaat samen met Tim Senders de nieuwe reeks van het KRO-NCRV-programma Willem Wever presenteren. In dit programma worden vragen van kinderen beantwoord. De nieuwe reeks wordt vanaf 15 september om 10.05 uur op NPO Zapp uitgezonden.

Najib Amhali zal met Katja Schuurman meewerken aan De Battle, dat later dit jaar op RTL en de Vlaamse commerciële zender VIER wordt uitgezonden. Hierin zullen de Nederlandse presentatoren (Amhali en Schuurman) hun Vlaamse collega’s Gert Verhulst en James Cook uitdagen om verschillende en vooral aartsmoeilijke uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Alex Klaasen is te zien in het nieuwe seizoen van Chantals Pyjama Party, waarbij Chantal Janzen blijft logeren bij haar gasten. Het nieuwe seizoen start op 5 september op RTL4.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...