www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Geert Hoste

In september verschijnt het nieuwe boek van Geert Hoste, ‘Laat me jou het verhaal vertellen…’.

‘Laat me jou het verhaal vertellen…’ is de tweede autobiografische verhalenbundel van Hoste na ‘Onder de maan langs de lange rivier’ uit 2018. In dit nieuwe boek neemt Hoste zijn lezers nogmaals mee op zijn lange weg naar de grootste podia van het land. Uit tientallen verhalen blijkt dat Vlaanderen, in de ogen van Geert Hoste, een land is waarin humor op elke straathoek voor het oprapen ligt.

‘Laat me jou het verhaal vertellen…’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Twaalf.

In dit boek verhaalt Hoste over: Cabaret of Stand-upcomedy, Het huwelijksfeest, Het geheim van het geheime huwelijk, Met Pieter Aspe naar de hoeren, Met Jean-Pierre Van Rossem naar Parijs, De arm van de wet, Tamboer en tamtam, Ronald McDonald, Het Liegebeest, De good old Meli, Plant een boom, Ballon, ballon, ballonnetje, Gent-Wevelgem, Gen’se Feesten 1985 of Shit happens, Armée belge, Belgisch leger 1986, Verwarring in de soek, Koning, keizer, admiraal…, Clarence Clemons and The Boss, Pimmetjeuuhh Fortuyn, Ivo Niehe, Te Lourdes op de bergen, Te grazen en niet te grazen, Belgisch Kampioenschap Draaiorgel, My name is Bond, Voetbal Bond, En dit is de Bomma!, Willy Lustenhouwer,Tussen zweven en zwerfvuil, Break a leg Hanne!, Bram Vermeulen, Me too, Verkiezingen 2019, Vaseline voor Alex Agnew, Make ‘em laugh.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...