nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Geert Hoste, Jens Dendoncker, Seinfeld

Geert Hoste is te zien als jury in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens.

Jens Dendoncker heeft het het wereldrecord om het langst applaudisseren gebroken. Als ambassadeur van Rode Neuzen Dag 2019 in Vlaanderen ondernam hij een poging voor de kick-off van deze goede doel-actie. Het wereldrecord ‘langste applaus’ stond op 2 uur en 32 seconden. Jens Dendoncker en co haalden 2 uur en 2 minuten.

Comedyserie ‘Seinfeld’ met Jerry Seinfeld zal vanaf 2021 te zien zijn op Netflix. Dat heeft Netflix bekend gemaakt. Het bedrijf heeft de wereldwijde rechten van alle 180 afleveringen aangekocht voor een lieve som. Momenteel is de serie nog beschikbaar via Hulu en (in sommige gebieden) Amazon Prime Video. ‘Seinfeld’ werd uitgezonden tussen 1989 en 1998.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.