www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Margôt Ros

Margôt Ros en Jeroen Kleijne – Hersenschorsing

Wanneer Margôt Ros tijdens een theatervoorstelling tegen een ijzeren balk loopt, verandert haar leven volledig. Ze krijgt de diagnose post-commotioneel syndroom en moet rekening houden met een revalidatie van minstens anderhalf jaar waardoor zelfs de opnames van Toren C voor onbepaalde tijd worden uitgesteld.

Van een succesvolle, vrolijke vrouw met een actief sociaal leven is ze veranderd in een hersenpatiënt die veroordeeld is tot eenzame opsluiting in haar huis en toeleeft naar de ontmoetingen met lotgenoten in de revalidatiekliniek. In het boek ‘Hersenschorsing’ beschrijft Ros openhartig en met de humor de zeer intensieve revalidatie waar veel hersenpatiënten mee te maken krijgen. Wat betekent dit voor haar en de mensen om haar heen? Ze schreef dit boek samen met haar partner Jeroen Kleijne.

‘Hersenschorsing’ verschijnt in februari/maart 2020 bij Nijgh & Van Ditmar.

foto: Keke Keukelaar

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.