nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe dvd: Urbanus

Deze maand verschijnt de dvd van de theatervoorstelling Trecto Pnix van Urbanus.

Urbanus werd begin dit jaar 70 maar heeft nog steeds niets aan relevantie ingeboet. De godfather aller Vlaamse stand-up en andere comedians trekt al sinds enige tijd met zijn nieuwe show “Trecto Pnix” langs alle grote zalen.

De neerslag hiervan vind je terug op deze CD en bonus live DVD. Nieuwe sketches en bekende liedjes, vooral afkomstig van Urbanus’ laatste studio album “De Legende” staan garant anderhalf uur dolle pret.

Naast een CD bevat deze referentie ook een bonus DVD met de volledige show.

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon