nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers met kerstvoorstellingen

Ook dit jaar zijn er weer verschillende cabaretiers, die met een kerstvoorstelling het theater in trekken. Zwartekat zet ze eventjes op een rijtje.

Stanley en de Menzo’s, oftewel Henry van Loon, Martijn Hillenius, Steef Hupkes, Niels van der Laan en Jeroen Woe, toveren met “Kerst, kerster, kerstst” het Oude Luxor Theater in Rotterdam om tot een dampende kerstkamer, waar de meerstemmigheid je om de oren slaat en waar de grenzen van de goede smaak worden gezocht en overtreden.
Kerst, kerster, kerstst

Na de online comedyserie en de theatershow maken Hehobros Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing nu een speciale ‘Hehoho Christmas Show’ voor Theater Bellevue in Amsterdam. De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mysterie guest. Maar bovenal wordt het een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen. Om zo de ware kerstgedachte in stand te houden. Te zien van 18 tot en met 28 december.
Hehoho Christmas Show

Roue Verveer maakt de kerstshow A Very Funny Christmas, een feel-good show voor het hele gezin vol ouderwetse gezelligheid verpakt met veel humor, verrassingen en prachtige kerstmuziek, waarbij de bekende klassiekers niet zullen ontbreken. Verveer speelt deze voorstelling van 20 t.e.m. 22 december in Theater De Meervaart in Amsterdam.
www.meervaart.nl

Daarnaast werkt Verveer ook mee aan ‘Christmas Comedy and Dance’ in Dekker in Warmond: de avond start met een comedy-set van Verveer, Jörgen Raymann en Howard Komproe. Vanaf 22u00 begint het dansgedeelte met DJ’s en live muziek van Trafassi.
www.eventbrite.nl

Paul Haenen speelt van 6 t.e.m. 31 december in het Amsterdamse Betty Asfalt Complex de voorstelling “Dolman brengt warmte en Gremdaat wijst de weg”, de jaarlijkse traditionele decembervoorstelling waarin dominee Gremdaat het afgelopen jaar doorneemt en zijn toekomstvisie ontvouwt en na de pauze Margreet Dolman haar kerstvertelling doet, zingt, danst en ook het publiek aan het woord laat.
Dolman brengt warmte en Gremdaat wijst de weg 2019

Die Verdammte Spielerei speelt “Kerstpakske Klassiek” twee keer in de Sint-Machariuskerk in Gent. In de donkerste tijd van het jaar wil Die Verdammte Spielerei mensen bij elkaar brengen. Met twee vreugdevolle en vredevolle concerten van klassieke muziek tot popmuziek, gebracht door topmuzikanten en één onnozelaar.
Sint-Machariuskerk Gent

Madelijne Kool speelt in verschillende theaters De HahaHandleiding Kerst; een avond vol verrassingen, muziek, boordevol humor en nutteloze tips. Engelen, kerstmannen, ezels en de os, alles komt voorbij. Inclusief wereldvrede.
www.madelijnekool.nl

Tim Teunissen en Wendy Briggeman brengen rond de Kerstdagen in Theater Pepijn De Grote Haagsche Ho Ho Ho’ eens even deze Kerst show: een chaotische avond met kerst-quizen, kerst-koren, kerst-romances, kerst-ruzies en iedere avond een super geheime Mystery Guest (denk aan Anne Neuteboom, Merol, Viktor Louis van Es of Rosa Da Silva).
www.diligentia-pepijn.nl

In de De Kleine Willem in Enschede speelt Die Weihnachtsshow!: een kerstrevue met komische sketches, variéténummers, zang en veel humor. Met o.a. Harry Glotzbach en Yvonne van den Eerenbeemt.
www.wilminktheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...