nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: TV Monument – Kopspijkers

In de uitzending van TV Monument staat vandaag Kopspijkers centraal.

Jack Spijkerman maakte Kopspijkers tot één van de bekendste en meest geliefde tv-programma’s. Het cabaretdeel met zijn weergaloos knappe imitaties van leden van het Koninklijk Huis, de sportwereld en de politiek waren legendarisch.

Tv-chroniqueur Han Peekel schetst de opkomst en de dramatische ondergang van dit ooit zo populaire programma. Met Jomanda die die pijnlijke ondergang jaren daarvoor al voorspelde. En met oud-VARA-voorzitter Marcel van Dam die Jack aanvankelijk te lelijk vond voor het televisiescherm.

TV Monument wordt uitgezonden op NPO1 om 16u05.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...