nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Soundos in Hip Hop Stars

Soundos is één van de BN’ers die gaat meewerken aan het nieuwe BNNVARA programma Hip Hop Stars. Ook Bekende Vlamingen doen hieraan mee.

Hierin transformeren acht bekende Nederlanders voor één avond tot hiphop artiesten. Daarin worden ze intensief begeleid door gevestigde namen uit de hiphop scene. Zij nemen de ongepolijste talenten onder hun hoede en trekken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met ze op. Samen schrijven en produceren ze een track die gebaseerd is op hun persoonlijke leven. Twee werelden komen bij elkaar.

Andere deelnemers zijn o.a. Ernst Daniël Smid, Fien Vermeulen, Goedele Liekens, Michiel Romeyn en Gregory Sedoc. Ze samen met coaches als Dopebwoy, Keizer, Akwasi en Jayh Jawson. Aan het einde van dit traject treden ze als duo op in de Melkweg in Amsterdam.

Wil je bij de opnames aanwezig zijn, kan je je via onderstaande link tickets bestellen.
bijwonen opnames

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...