www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Ali B

Vanavond herhaalt RTL5 de tv-registratie van ‘Je suis Ali’ van Ali B. Te zien om 20.30 uur.

“Homo’s vinden dat hij tijdens de Gay Pride moet meevaren op de Marokkaanse boot. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op tv. Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken, ‘want naar jou luisteren zij tenminste’. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze tongen beweren dat hij een kaaskop is geworden. Heeft Ali zelf eigenlijk nog wel iets te zeggen over wie hij is en wat hij zou moeten doen?”

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.