www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

100 jaar De Jantjes met Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Paul Groot, Carry Tefsen

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Nederlands populairste musical De Jantjes voor het eerst werd opgevoerd. De Graaf en Cornelissen Entertainment en Koninklijk Theater Carré vieren dit van 1 tot en met 5 juli 2020 met een speciaal jubileumconcert. Begeleid door een live-orkest worden de evergreens vertolkt door onder anderen Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Carry Tefsen, Paul Groot, Mariska van Kolck, Esmee Dekker, Stefan de Kogel, Samir Hassan, Mickey Vermeer en Jordy van Loon.

Het stuk van Herman Bouber met liedjes van Louis Davids en Margie Morris is sinds de oerversie in 1920 meerdere malen opgevoerd en ook diverse keren verfilmd. Met bekende nummers als ‘O, mooie Westertoren’, ‘Nou tabe dan’, ‘Wordt nooit verliefd’, ‘Als de tros wordt losgemeten’, ‘In de Jordaan’ en ‘Omdat ik zoveel van je hou’ langs.

De kaartverkoop is zojuist begonnen via:
carre.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.