nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw Zeer met Ilse Warringa

Vanaf vandaag zendt NTR de nieuwe sketchserie Nieuw Zeer uit. Het is een scherpe, actuele reeks over hedendaags onbegrip en onvermogen: van nepnieuws tot zorg, van klimaat tot #me too, van integratie tot Piet. Deze komische serie gaat over de hete hangijzers van nu waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maar te weinig om wordt gelachen.

Naast Ilse Warringa (foto) zijn er ook rollen weggelegd voor Tjitske Reidinga, Pierre Bokma, Ellen Pieters, Frank Lammers, Elise Schaap, Anniek Pheifer, Nazmiye Oral, Roos van Erkel, Michiel Nooter, Oussama Ahammoud, Hein van der Heijden, Rick-Paul van Mulligen, Daniel Kolf, Bracha van Doesburgh, Beppie Melissen, Daniel Cornelissen, Sarah Bannier, Hans Leendertse, Joost Prinsen, Wieteke van Dort, Stefan Stasse, Ali Cifteci, Loek Peters en vele anderen.

Het idee, script en regie is van Niek Barendsen, o.a. bekend van de Welkom in… series en vele dramascenes van Het Klokhuis die hij maakt voor de NTR.

Nieuw Zeer wordt iedere zondag uitgezonden op NPO3 rond de klok van 22u00.

foto: NTR

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...