nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 4 mrt 2020

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats. Vandaag te zien:

TRYO XS
Grappige Zaken neemt het Schiller Theater in Utrecht over voor een avondje nieuwe comedy. Gevestigde comedians presenteren hun allernieuwste shows tijdens TRYO.
meer info en tickets

PIETER JOUKE, HOWARD KOMPROE, DOLF JANSEN (BENEFIET VOOR KIKA) – EARLY AND LATE SHOW
Stand-up comedian Wouter Monden zamelt al jaren na zijn show geld in voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) en besluit het tijdens de Utrecht Comedy Week gewoon eens tijdens zijn show te doen. Wel zo efficiënt!

Een show waarvan alle opbrengsten gaan naar het helpen van zieke kinderen dus. Geen wonder dat bekende comedians als ras-absurdist Pieter Jouke, Howard Komproe van Padoem Patsss en Dolf Janssen langskomen. Een show vol punchlines en rake grappen voor het goede doel: gegarandeerd met een goed gevoel naar huis!
meer info en tickets voor de early show
meer info en tickets voor de late show

UTRECHT LAUGHS (ENGLISH)
In het kader van het Utrecht International Comedy Festival organiseert Said een ENGELSE editie van Utrecht Lacht: Utrecht Laughs is het geesteskind van comedian, ondernemer en gemeenteraadslid Said El Hassnaoui. Een avondje Utrecht Laughs betekent een mix van beginnende comedians en ervaren artiesten die samen een geweldig leuke avond neerzetten in de Café Hofman. Een laagdrempelige show met Said zelf als sympathieke MC.
meer info en tickets

COMEDY EN VRIJHEID & TALENTENPOULE
Een van de belangrijkste kenmerken van een rechtsstaat is vrijheid om te doen wat je wil en om te zeggen wat je denkt. En humor is een van de beste middelen om aandacht te vragen voor zware thema’s en die bespreekbaar te maken. Vandaar dat het Utrecht International Comedy Festival (UICF) en het Bevrijdingsfestival Utrecht voor de tweede keer de handen ineenslaan om jongeren onder begeleiding van professionele comedians een comedy-act te laten neerzetten met als onderwerp: vrijheid. En vanavond gaan ze laten zien wat ze waard zijn. Freeeeeee-dom!
meer info en tickets

SOLO RIZA TISSERAND
Riza is een rapper, cabaretier en radio-dj. In zijn eerste solovoorstelling Bekeerling vertelde hij openhartig over zijn bekering tot de islam en de zoektocht naar de vrijheid om zichzelf te zijn, tussen werelden die hun eigen visie proberen op te leggen aan hem als moslim. Op donderdag 4 maart komt hij naar het Schiller Theater om zijn verhaal aan Utrecht te vertellen.
meer info en tickets

RAUL KOHLI’S PICK OF THE EDINBURGH FRINGE – EARLY SHOW (ENGLISH)
English comedian Raul Kohli brings the best comedians from the Edinburgh Fringe to Utrecht with his Pick of the Fringe. Kohl is deeply embedded in the underground comedy scene in the UK and knows exactly which upcoming comedians bring something new to the table. And through his charm he has convinced four of them to come to the Stadstuin Werkspoorfabriek to wow audiences with fantastic jokes. Line-up: mc: Raul Kohli, Erika Ehler, Bygja Babylons.
meer info en tickets

RAUL KOHLI’S PICK OF THE FRINGE – LATE SHOW (ENGLISH)
English comedian Raul Kohli brings the best comedians from the Edinburgh Fringe to Utrecht with his Pick of the Fringe. Kohl is deeply embedded in the underground comedy scene in the UK and knows exactly which upcoming comedians bring something new to the table. And through his charm he has convinced four of them to come to the Stadstuin Werkspoorfabriek to wow audiences with fantastic jokes. Line-up: mc: Raul Kohli, Sophie Willian, Jonny Pelham.
meer info en tickets

EINDSHOW IMPROVCURSUS
Improviserend comedygenie Thomas Hoogendoorn (Flunknarf) nam de afgelopen weken een groep beginnende improvspelers bij de hand om ze te leren hoe je op het podium een hele comedyshow bij elkaar verzint. En deze avond gaan zij laten zien wat ze kunnen.
meer info en tickets

Voor de volledige line-up van de Utrecht Comedy Week:
www.comedyweek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.