www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe data Ed Gamble in Nederland en België

Het optreden van Ed Gamble op 11 maart in het Muziekgebouw Eindhoven wordt i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar 15 januari 2021, de show van 15 maart in Boom Chicago Amsterdam verschuift naar 17 januari. Ook de voorstelling van 14 maart in het Zuiderpershuis Antwerpen krijgt een nieuwe datum: 16 januari. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

De Britse Gamble is een graag geziene gast in de Britse comedy show Mock Of The Week (BBC2) en is een steeds meer bekender gezicht op televisie in programma’s als Live At The Apollo, 8 out of 10 Cats en Roast Battle. Hij is ook co-presentator van Radio X’s zondagochtendshow met Matt Crosby en is co-host van de smash-hit podcast Off Menu met James Acaster. Hij deed verschillende stand-up optredens bij The Russell Howard Hour, Live at the Comedy Store en Conan.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor de shows.
Muziekgebouw Eindhoven
Boom Chicago
Zuiderpershuis Antwerpen

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...