www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

The Funniest Festival Ever (TFFE) op 12 september in Den Bosch

Op zaterdag 12 september vindt de eerste editie van The Funniest Festival Ever (TFFE) plaats in Den Bosch. een co-productie van de Koningstheateracademie, Theater aan de Parade en de Brabanthoeders.

“Hoe werkt humor eigenlijk? Hoe werkt een grap? En wat is de functie van humor? Op deze vragen proberen wij met jullie op een luchtige manier antwoord te vinden. Met een breed aanbod van kunstenaars die humor gebruiken gaan wij op zoek: van cabaretier tot columnist, van circusartiest tot cartoonist, en alle kunstvormen daartussen waar wij nu niet op kunnen komen.

We trappen de dag af met een debat van alle cabaretrecensenten van de Nederlandse dagbladen. Daarna volgt een vol middagprogramma met korte voorstellingen, lezingen en interactieve workshops.

’s Avonds spelen wij een wervelende voorstelling, gepresenteerd door Theo Verbruggen, met gevestigd talent als Minoux, Michiel Lieuwma (de Snijtafel) en Elke Vierveijzer en aanstormend talent als Grof Geschud, Vlamousse en Anne & Lisa.”

De kaartverkoop start op 15 juli via de site van Theater Aan de Parade.
www.theateraandeparade.nl

Audities
Ken jij humortalent? Of wil je zelf spelen op The Funniest Festival Ever? Doe dan auditie. Voor meer info:
www.koningstheateracademie.nl/auditietffe/!

TFFE is een co-productie van de Koningstheateracademie, Theater aan de Parade en de Brabanthoeders. Mede mogelijk gemaakt door CityMarketing en het Pop-up-fonds van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.