nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Speelhuis Helmond, Tim Kamps, André van Duin, William Boeva, Steven Mahieu

Theater Speelhuis in Helmond zal ook in de tweede helft van het seizoen maximaal 90 mensen toelaten in de grote zaal in plaats van 420. Dat bericht het Eindhovens Dagblad. Oorspronkelijk was de hoop dat vanaf januari weer een volle bezetting kon worden gerealiseerd, maar door de hernieuwde toename van de coronacijfers is dat niet meer haalbaar.

Tim Kamps regisseert de satirische voorstelling ‘De Hokje’ over beeldvorming en afkomst voor het Bellevu Lunchtheater. Geschreven door Dunya Khayame, naar een gezamenlijk concept. Vanaf 24 november te zien in Theater Bellevue, later gevolgd door een landelijke tournee. Voor meer info en kaarten:
theaterbellevue.nl/dehokje

André van Duin is twee keer genomineerd voor de Televizier-prijzen 2020 en dit in de categorieën Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Acteur/Actrice (voor zijn rol in Het geheime dagboek van Hendrik Groen). Uitreiking is op donderdag 8 oktober.

Door de steeds wijzigende coronamaatregels wordt de toernee van de nieuwe theatervoorstelling B3OVA van William Boeva uitgesteld tot het najaar van 2021.

Ook Steven Mahieu heeft besloten om de resterende shows van zijn Full Contact tour uit te stellen naar het najaar van 2021. Hij gaat deeltijd aan de slag in de bouw.

Categorie: Afgelasting, Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...