www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alsnog uitzondering 10 Amsterdamse theaters op nieuwe corona-maatregel

Eén van de nieuwe coronamaatregelen was een beperking van het aantal bezoekers tot maximaal 30. Met uitzonderingsmogelijkheden voor culturele instellingen, zoals theaters. In eerste instantie maakte de Amsterdamse gemeenteraad hier geen uitzondering voor, maar zojuist hebben alsnog tien theaters ontheffing van de 30-personenregel gekregen.

Het gaat om: Koninklijk Theater Carré, Het Concertgebouw, Nationale Opera & Ballet, Paradiso, DelaMar, ITA, Muziekgebouw aan ’t IJ, Meervaart, De Melkweg en De Kleine Komedie. Bioscopen krijgen geen ontheffing.

Update Tien theaters in de regio IJsselland krijgen een ontheffing om meer dan dertig bezoekers toe te laten bij voorstellingen. Het gaat om Odeon en De Spiegel in Zwolle, het HOFtheater in Raalte, de Meenthe in Steenwijk, de Stadsgehoorzaal in Kampen, de Voorveghter in Hardenberg, de Deventer Schouwburg, Mimik in Deventer, de Stoomfabriek in Dalfsen en Theater Carrousel in Ommen. Hier vallen zowel bioscopen als concertzalen buiten de ontheffing.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.