nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Alex Agnew past theatertournee aan

Alex Agnew heeft zijn tournee aangepast door de (wisselende) coronamaatregelen. Zo heeft hij zijn tour met de voorstelling ‘Be Careful What You Wish For’ grotendeels geschrapt. Vooralsnog staan daar nu nog maar enkele voorstellingen in België en Nederland voor gepland. In plaats daarvan speelt hij de voorstelling ‘An Evening with Alex Agnew’.

Agnew laat weten: “Op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens BCWYWF was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimaatactivisten naartoe? Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van BCWYWF, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Make comedy funny again. Keep comedy evil.”
speellijst Be Careful What You Wish For
speellijst An Evening with Alex Agnew

Voor hen die ‘Be Careful What You Wish For’ alsnog in volle glorie willen zien. De opnames van de voorstelling in het Sportpaleis zullen vanaf 21 oktober wel integraal te zien zijn in alle Kinepolis-bioscopen in Vlaanderen en Brussel. Voor meer info en tickets:
www.kinepolis.be

Lieve vrienden, als groots doen even niet meer lukt, dan moeten we het maar faken, denk ik dan. Oplossing: Mijn laatste…

Geplaatst door Alex Agnew op Woensdag 30 september 2020

De concertreeks The Doors performed by Alex Agnew wordt verplaatst naar volgend seizoen.

Categorie: Afgelasting | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...