www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Esther van der Voort, Huibert-Jan van Roest

Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest – Weg met wollig!

“Oud-ambtenaar Esther van der Voort en oud-advocaat Huibert-Jan van Roest rekenen in het boek Weg met Wollig! af met professionals die niet helder spreken. Maak je geen zorgen. De schaapjes worden niet geslacht, maar vakkundig geschoren.

Vergelijk het samenstellen van je speech met het geven van een etentje. Tuurlijk vinden je gasten het leuk om te horen dat je die gele bietencarpaccio hebt gemaakt met bietjes van een leuk biologisch marktje. Dat je de vinaigrette hebt aangemaakt met een drupje – klein drupje maar! – sherryazijn. We willen niet zeggen dat het niemand boeit, maar het boeit waarschijnlijk niemand.”

Esther van der Voort, Huibert-Jan van Roest zijn beiden ook actief als stand-up comedian. Vandaar.

Meer info:
wegmetwollig.nl

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.