www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jandino Asporaat komt met nieuwe film ‘Bon Bini: Judeska in da House’

Jandino Asporaat heeft sinds april in het geheim gewerkt aan een nieuwe bioscoopfilm, ‘Bon Bini: Judeska in da House’.

Het verhaal gaat over Tante Judeska, die net haar nichtje Gabriëlla afgeleverd heeft op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader – een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken – een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat en monden de opgelopen spanningen uit in een hilarische veldslag tussen de twee kampen. Overwint de liefde uiteindelijk alles en ziet iedereen in dat zij alleen samen kunnen leven als ze ook echt samen lachen, huilen en kunnen liefhebben?

De hoofdrollen worden vertolkt door Jandino Asporaat (Judeska) en Cynthia Abma, die de vrouw des huizes en zijn belangrijkste opponent speelt. Daarnaast zijn er ook rollen voor o.a. Arjan Ederveen en Rutger de Bekker.

‘Bon Bini: Judeska in da House’ wordt vanaf 10 december in de bioscopen verwacht.

Bon Bini Holland en Bon Bini Holland 2 waren eerder grote publiekssuccessen met respectievelijk 550000 en 715000 bezoekers en werden beide door het Nederlandse publiek beloond met het Gouden Kalf van het Publiek.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...