nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers met kerstvoorstellingen

Ook dit jaar zijn er weer verschillende cabaretiers, die met een kerstvoorstelling het theater in trekken. Zwartekat zet ze eventjes op een rijtje, dat dit jaar wel korter is i.v.m. corona.

Tim en Wart Kamps brengen samen met Peter van Rooijen en Stephanie Louwrier De Grote ‘Jezus red ons AUB’ Kerstshow in De Kleine Komedie in Amsterdam (19 t.e.m. 25 dec): “De wereld staat in brand! Wat dat betekent? Dat Jezus deze kerst hoogstpersoonlijk vanuit de hemel naar De Kleine Komedie komt afdalen. Voor een spectaculaire, troostende, zielenzalf smerende, warme en hilarische kerstshow. De Grote ‘Jezus red ons AUB’ Kerstshow. Mét een bekende mystery guest. Beloven Wart & Tim Kamps, Peter van Rooijen en Stephanie Louwrier. Dus dan is het goed. Een unieke en eenmalige voorstelling, speciaal voor kerst. De periode van familie, vrienden en samenzijn. Voor wie depressief, eenzaam, ontredderd, drugsverslaafd of zelfs gewoon gezond is (al kunnen we ons dat niet voorstellen). Waarin iedereen welkom is. En waarin Jezus ons eindelijk gaat redden. Het wordt over de top. Met glitters en confetti. Met veel humor en absurdisme. Met een konijn uit de hoge hoed. En een piek aan het einde.”
www.dekleinekomedie.nl

Op Sterk Water komt met De Hoe Overleef Ik De Kerst Show: een perfect diner, een dik pak sneeuw en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? Hoe voorkom je dat je hoge verwachtingen je kerst verpesten? door te improviseren!
www.opsterkwater.nl

In de De Kleine Willem in Enschede speelt Santa’s Revue met o.a. Ellen Röhrman, Laus Steenbeeke, Maarten de Groot. Het verhaal van de eenzame mevrouw Dinie Alderink en hoe de kerstman met zijn elfjes haar Kerstmis weer leven inblaast met komische sketches, zang, dans en veel humor.
www.wilminktheater.nl

Sanne Wallis de Vries brengt op 15 december vanuit De Kleine Komedie Sannes Kerstmis Healing Livestream Broadcast Cabaret Show: Sanne is vanavond uw gastvrouw, uw baken, uw sjamaan en uw tv-dominee en De Kleine Komedie is uw pleisterplaats. Er mogen 30 uitverkorenen in de zaal, maar de cabarettempel aan de Amstel is deze dinsdagavond ook een veilige haven in de ether (de cloud?) waar miljoenen zich tegelijk kunnen laven aan het helende kerstlicht dat Sanne over u zal laten schijnen in deze absoluut eenmalige livestream! Een eindeloze stroom van troost, herkenning, liedjes, speciale gasten en positieve energie. De interactieve-interim-corona-proof-voorstelling HEEL in aangepaste kersteditie.
www.dekleinekomedie.nl

Paul Haenen brengt van 4 december t.e.m. 2 januari vanuit het Amsterdamse Betty Asfalt Complex de voorstelling “Margreet Dolman brengt Warmte in de donkerste dagen van deze eeuw en dominee Gremdaat Wijst de Weg naar een evenwichtig 2021”, met elke voorstelling nieuwe inzichten, nieuwe verhalen, andere chansons en nieuwe belevenissen! De actualiteit wordt niet overgeslagen. Elke voorstelling nagenoeg totaal anders. Deze wintervoorstelling wordt gemaakt zonder publiek en is enkel te zien via livestream.
www.bettyasfalt.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...