www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Groenendijk, Soundos El Ahmadi, Dolf Jansen, Paul de Leeuw, Simone Kleinsma, Diederik Ebbinge, Lenette van Dongen, Peter Pannekoek, Louise Korthals, Theo Nijland

Richard Groenendijk en Soundos El Ahmadi zijn hulp-Sinterklaas in de tv-special ‘Heerlijk avondje voor Sinterklaas’. Aanstaande zaterdag 5 december op NPO1, om 20.30 uur.

Dolf Jansen gaat zijn oudejaarsconference op 31 december live streamen vanuit theater De Kleine Komedie in Amsterdam. Eind december wordt via sociale media bekendgemaakt waar de stream te zien is.

Op 9 januari start het 14e seizoen van ‘Verborgen verleden’. Daarin gaan Bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. In het nieuwe seizoen zijn dat onder meer Paul de Leeuw, Simone Kleinsma en Diederik Ebbinge. De aflevering met Kleinsma zal de 100e aflevering zijn. De eerste aflevering met Ronald de Boer is te zien op 9 januari op NPO2, om 20.30 uur.

Lenette van Dongen, Peter Pannekoek, Louise Korthals en Theo Nijland ontvingen onlangs hun portretfoto gemaakt door Corbino naar aanleiding van hun winst van de VSCD Cabaretprijzen 2019.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.