nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Raf Walschaerts, Wouter Deprez, Eric van Sauers

Raf Walschaerts houdt op 24, 27 en 31 januari op de facebookpagina van Lezen voor gebruik een online mini-theatervoorstelling: 3 poëtische verhalen die weergeven hoe anders kinderen in het leven staan. Voor de kleuters gewoon een mooi verhaal, voor de ouders een mooi verhaal mét een boodschap. Deze voorstelling is om 18u00 te zien via onderstaande link:
www.facebook.com/lezenvoorgebruik

Wouter Deprez zal op 18 januari de Grote Noedels Slurp Show presenteren. Je kan de livestream gratis volgen vanaf 21u00 via onderstaande link:
www.facebook.com

Eric van Sauers is met Lies Visschedijk te zien in de nieuwe familieserie ‘Kamp Koekieloekie’. Deze komische en muzikale serie gaat over zeven kinderen die een zomer doorbrengen op natuurkamp met van kampleiders Van Sauers en Visschedijk. Ze doen hun best om hun eigen eigenaardigheden voor de andere kinderen verborgen te houden, tot ze er achter komen dat eigenlijk iedereen wel een beetje ‘koekieloekie’ is. De achtdelige serie start op zondag 28 februari bij de NTR op NPO Zapp.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...