nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jennifer Evenhuis, Margriet Bolding, Soe Nsuki

Jennifer Evenhuis vertolkt de rol van Hanna in de nieuwe KRO-NCERV jeugdserie Mijn kleine grote broer. Het verhaal gaat over de 12-jarige Fien, die opgroeit met haar verstandelijk gehandicapte broer. Mijn kleine grote broer is vanaf 24 januari te zien op NPO Zapp om 9u00.

Margriet Bolding houdt een liedjesservice. Wil je iemand een steuntje in de rug of een muzikaal cadeau geven? Bolding maakt dan een op maat gemaakt liedje, met wat steekwoorden of een anekdote. Het is een low profile opname en wordt via mail of whapp doorgestuurd. Prijs ligt tussen de €25-250 euro (afhankelijk van de lengte van het lied). Meer info via info@margrietbolding.nl.

Soe Nsuki is vanavond te zien als actrice in de komische murder-mysteryreeks De Shaq, die ze ook meeschreef. De serie gaat over personal trainer Shaq die door zijn boekhouder en zakenpartner Marnix wordt gevraagd om hem te helpen met een ‘probleempje’, wat een lijk in de tuin blijkt te zijn. De Shaq wordt uitgezonden op de Vlaamse zender Één vanaf vanavond t.e.m. 28 januari om 21u25.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...