www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Geert Hoste

In februari verschijnt het nieuwe boek van Geert Hoste, Taart en pizza met Geert Hoste.

“Hoste is de meest succesvolle Vlaamse cabaretier en theatermaker. Meer dan 25 jaar lang schreef en speelde hij nieuwjaarsconferences, najaarsgebeurtenissen waar even hard en soms zelfs harder naar werd uitgekeken dan naar Kerstmis. De jonge zestiger keek altijd al aandachtig en met een monkellach naar het reilen en zeilen van onze gekke wereld. Hij verwerkte zijn bevindingen over die wereld in niet geheel wetenschappelijke taartdiagrammen, die verschenen in het weekblad Dag Allemaal. Voor het eerst worden de taarten en pizza’s die hij de voorbije decennia zorgvuldig bereidde in boekvorm gegoten, nu eens met een dikke laag humorslagroom, dan weer met verfijnde ironiekruiden.”

Taart en pizza met Geert Hoste verschijnt bij Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.
Taart en Pizza met Geert Hoste

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...